5 motive să nu ratezi IACB 2017 dacă ai un copil cu autism

Când ai un copil cu autism este foarte probabil ca toate resursele tale atât de timp cât și financiare să fie destinate terapiilor de care are nevoie. Ca să te asiguri că îi oferi tot ce-i mai bun, ar fi bine să nu ratezi Conferința Internațională Autism București IACB2017.

Iată mai jos cinci motive pentru care să nu-ți faci alt program între 27 și 29 octombrie 2017.

IACB2017

Afli cele mai noi metode de intervenție

Când ești un părinte solicitat, e greu să faci muncă de cercetare legat de cele mai noi metode de intervenție. Uneori, nici măcar specialiștii nu reușesc să țină pasul. Deci, cred că vrei să te afli într-un loc unde vei putea descoperi noutăți nu doar în ABA ci și în logopedie, kinetoterapie și alte metode de intervenție. Ține cont, nu este o conferința ABA, ci una despre autism, în care vei întâlni și alte abordări.

Subiecte variate, centre noi

Indiferent dacă ai un copil preșcolar sau un adolescent cu autism, ca te interesează terapii sau alternative în educație, vei găsi în programul conferinței ceea ce cauți. În plus, vei afla care sunt centrele de terapie și asociațiile din zona ta.

Întâlnești specialiști cunoscuți

Știi cât de valoros este timpul unui specialist în domeniu, iar când acesta vine de peste mări și țări este puțin probabil să poți interacționa cu el într-un alt context. Vino să înveți de la cei mai buni!

Întâlnești alți părinți ca tine

Schimbul de experiență cu persoane care au trecut prin aceleași situații ca tine nu este de neglijat. Poate vei întâlni pe cineva care îți va oferi un sfat ce-ți va schimba viața. Sau poate o vei schimba tu pe a cuiva.

Prețul accesibil

Dacă ținem cont că un abonament pentru 3 zile în care ai acces la conferințe, prezentări, workshop-uri și grupuri de discuție costă doar 100 de lei de persoană (pentru părinți), nici nu cred că mai ai nevoie de alte motive ca să te decizi.

Mai multe detalii despre IACB2017 aici!

P.S. Articolul este dedicat părinților pentru că terapeuții probabil știu deja de ce trebuie să participe!

Leave a comment